DordtYart
Maasstraat 11
3313 CR Dordrecht

.
finissageweekend (27 en 28 juli 2019). Daarna is DordtYart helaas permanent gesloten
.
 Een groep kunstenaars met nieuwe technieken, onderzoeken en werkwijzen verhuizen hun studio voor drie maanden naar de voormalige machinehal in Dordrecht.
Spelenderwijs experimenteren de kunstenaars, op weg naar nieuwe verhalen en werken. Tijdens deze drie maanden zijn er vijf weekenden met openstellingen voor publiek waarin een speciaal programma georganiseerd wordt met performances en presentaties.
.

.
Tijdens de tentoonstellingen bent u altijd welkom voor een drankje in ons café. Helaas is er momenteel geen lunch te krijgen bij DordtYart, maar wij verwijzen u graag door naar onze buren Villa Augustus.

RONDLEIDINGEN IN DORDTYART
Een bezoek aan DordtYart wordt nog leuker wanneer u een rondleiding boekt. Onze enthousiaste rondleiders vertellen u graag over het gebouw, de historie, de kunstenaars en natuurlijk over de kunstwerken.
.
MET UW BEDRIJF NAAR DORDTYART
Bent u op zoek naar een inspirerende plek om met uw medewerkers bij elkaar te komen? In DordtYart is alles aanwezig. In de voorhal kunt u gebruik maken van onze tribunes, beamer en geluidsinstallatie.
.


.


.

.
DordtYart is gevestigd op een cultuurhistorische locatie in Dordrecht, de Biesboschhal van de voormalige scheepsmotorenfabriek op de Stadswerven (BV Scheepswerf en Machinefabriek Biesbosch - Dordrecht).
De Stadswerven in Dordrecht is een oud industriegebied, dat wordt omgevormd tot woongebied.

OPENINGSTIJDEN:
DordtYart opent 28 april 2018.
Let wel ENKEL in de  5 open studio weekeinden tot 22 juli,
zie agenda , van 11.00 tot 17.00
http://dordtyart.nl

DordtYart
Maasstraat 11
3313 CR Dordrecht

.
Tel: +31 (0)653 649 488
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://dordtyart.nl/
 

NAAR BOVEN