Kooizandweg 9
1601LK Enkhuizen

.
Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Ontdek wat wij te bieden hebben en 'Beleef de Betovering!'.
Waan jezelf in een sprookje in het Sprookjeswonderland Enkhuizen. Kijk mee in het leven van de kabouters in het kabouterdorp. Diverse kabouters zijn al zingend bezig met hun dagelijkse dingen maar ze vinden het hartstikke leuk als je meekijkt.
.

.
Figuren en taferelen uit bekende sprookjes, geweldig uitgebeeld en boeiend voor kinderen tot een jaar of tien tot twaalf. Er is een kabouterdorp, een sprookjesbos en we zien bijvoorbeeld Gepetto die juist bezig is Pinokkio uit een stuk hout te hakken.

Minder mooi weer...?
Geen probleem! Met de diverse overdekte voorstellingen en attracties is een buitje geen probleem. Bij de voorstelling van Violinde zit je bijna een half uur lekker overdekt en warm, het Tijdhuis heeft een doorlopende voorstelling van ruim 20 minuten en ook Gulliver's Reizen en de Suyderseemeermin bieden bescherming. Daarnaast zijn er verspreid door het park vele schuilkappen en er is zelfs een volledig overdekte picknick plaats. En zeg nou zelf, een hele dag regen komt toch maar zelden voor?
.


 .

.
Onze attracties zijn geopend tot een kwartier voor sluitingstijd.
Dit betekent dat je tot een kwartier voor sluitingstijd van het park kunt aansluiten in de eventuele wachtrij. Dit geldt voor de Dobberbootjes, hoeve 'de Kleine Ruiter' en oldtimerbaan 'de Oude Smidse' en schommelschip d'Avontuur. De Vogeltjestrein stopt ook een kwartier voor sluitingstijd. Tevens kan het voorkomen dat op zeer rustige dagen de attracties beurtelings worden bediend door onze medewerkers.
.


.
Onze horecagelegenheden zijn geopend tot sluitingstijd. Keukenbestellingen kunnen echter worden gedaan tot een half uur voor sluitingstijd.

Sprookjeswonderland is weer alle dagen geopend t/m 29 oktober, ook alle komende feestdagen!
Ma t/m Vrijdag 10.00-17.00
Za en Zondag 10.00-18.00 uur
Tijdens de openstelling van het park zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur.

Sprookjeswonderland
Kooizandweg 9
1601LK Enkhuizen

.
Tel: 0228-317853
http://sprookjeswonderland.nl
 

NAAR BOVEN