Koaidyk 8a
9264 TP Earnewâld

.
In het hart van Friesland ligt het ruim 2.000 hectare grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen.
De landschappelijke variatie zorgt voor een enorme rijkdom aan planten en dieren. Zo komen er in De Alde Feanen circa 450 soorten planten voor en broeden er ruim 100 soorten vogels.
.

.
Het Bezoekerscentrum is het startpunt van uw bezoek aan dit mooie laagveengebied. Hier krijgt u alle informatie over de recreatieve mogelijkheden. Ook zijn er vaar-, wandel-, kano- en fietsroutes verkrijgbaar. Voor de jeugd is er uitleenmateriaal om het gebied op een avontuurlijke manier te leren kennen.
.

.
De Low Rope survivalbaan in het Pettebosk is een spannende activiteit die bestaat uit meerdere onderdelen. Met de tokkelbaan suis je over een sloot van 11 meter breed om binnen enkele seconden weer op de grond te staan.
Bel om te reserveren met Outdoor De Twirre via 0511-539732 of E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.


 .
NAAR BOVEN

.

.
Bezoekerscentrum
Nationaal Park De Alde Feanen
Koaidyk 8a
9264 TP Earnewâld

.
T: 0511-539618
http://www.np-aldefeanen.nl/
 

NAAR BOVEN