OLENSTEENWEG 45
B-2460 LICHTAART

  .
Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart, gelegen tussen Herentals en Kasterlee in België (vlakbij Antwerpen), en is genoemd naar zijn oprichter Bobbejaan Schoepen, die na vijftien jaar internationale tournees stilaan een vaste stek zocht.
Bobbejaanland gaat tijdens de zomer van 2018 beginnen met de bouw van hun grootste investering ooit. Deze omvat een nieuw themagebied, gelegen aan Sledge Hammer, en Typhoon waarin het nieuwe paradepaardje van het park moet komen.
.

.
Het park is naar eigen zeggen het eerste attractiepark ter wereld dat doorgedreven milieuvriendelijke accenten legt. Het meest in het oog springende initiatief op dit vlak was een windturbine (2002) van ca. zeventig meter die voor energie zorgde in de regio en waaraan ook een museum voor alternatieve energiewinning was verbonden. Deze windturbine is inmiddels verhuisd naar Oekraïne.
.

.
Kom je voor de échte adrenalinekick? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Nog niet genoeg gehad? Snel verder dan!
Met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in 't plezantste land.
.


 .


 .

.
Hotel accomodatie aanwezig.
Bij vele hotels overnachten de kinderen gratis!
.
Openingstijden
Kijk voor zekerheid op de site
Juni  10 - 17.00 uur
Juli/Augustus 10 - 18.00 uur
Sept/October  Alleen weekends 10 - 17.00 uur
.
OLENSTEENWEG 45
B-2460 LICHTAART

  .
 TEL: +32 (0) 14 55 78 11
https://www.bobbejaanland.be/nl
 
NAAR BOVEN