Twekkelerweg 327
 7554 SC Hengelo

.
Ergens in de bossen tussen Hengelo en Enschede vindt De Waarbeek zijn oorsprong. Op 1e Paasdag 1924 opende daar “Theehuis De Waarbeek” zijn deuren.
Als een van de eerste grote attracties werd “De Rodelbaan” geplaatst. De Rodelbaan, in werkelijkheid een achtbaan, werd in 1930 gebouwd door het park “De Waarbeek” zelf en wordt beschouwd als één van de oudste nog werkende stalen achtbanen ter wereld.
.

.
Anno 2018 bestaat de Waarbeek 93 jaar en is het getransformeerd tot een waar Familiepretpark. De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen, zoals: de Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Bungee Diver en de Toffe Twister. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein.
.

Pannenkoekenhuis in Hengelo


. Bij ons Pannekoekenhuis in Hengelo kunt u zowel gezellig binnen zitten, of als het weer het toelaat, kunt u ook genieten onder onze overkapping aan de vijver. Als de kinderen nog energie over hebben, kunnen ze zich nog even lekker uitleven in ons indoor klimparadijs. Naast overheerlijke pannenkoeken kunt u bij ons ook terecht voor een lekker broodjes of een plate.
.


.
 .
NAAR BOVEN

.
.
.

.
Leverancier van plezier!
Of je nu vragen hebt over een dagje uit in ons familiepretpark of meer informatie wilt over een complete familiedag / schoolreisje, onze medewerkers staan klaar om deze te beantwoorden.
.
Openingstijden
Het park is onregelmatig geopend.
Kijk daarom ALTIJD op de site https://www.waarbeek.nl/openingstijden/
Indien wel geopend dan vaak van 10:00 - 17:00 uur

Familiepretpark De Waarbeek
 Twekkelerweg 327
 7554 SC Hengelo

.
Tel: 074 820 0250
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.waarbeek.nl/
 
NAAR BOVEN