Peperstraat 36
1441 BJ Purmerend

.
Kunsthuis Waterland is sinds 2018 gehuisvest aan de Peperstraat en bestaat uit een kunstuitleen, een kunstcadeauwinkel en een tentoonstellingsruimte. De collectie omvat ruim 1000 kunstwerken van meer dan 300 kunstenaars uit heel Nederland. Bij de Kunstuitleen kun via een jaarabonnement kunst lenen. Een deel van de collectie is online te bekijken. De organisatie drijft volledig op vrijwilligers.
.
TENTOONSTELLINGEN
ledere zes weken wordt in de museumzaal een tentoonstelling ingericht, die een facet van de ontwikkelingen in de moderne beeldende kunst belicht. Het programma op de begane grond richt zich vooral op nieuwe aanwinsten uit de Kunstuitleen-collectie.

.

.
KUNSTUITLEEN
U kunt online of bij onze galerie een kunstwerk uitzoeken. Dit schilderij kunt u direct aanschaffen, of u kunt het voor een maandelijks klein bedrag bij u thuis hangen via een abonnement kunstuitleen.

.

.
KUNSTCADEAUWINKEL
Naast kunstwerken kunt u bij Kunsthuis Waterland ook prachtige kunstvoorwerpen voor dagelijks gebruik aanschaffen in de kunstcadeauwinkel. De collectie omvat glaswerk, aardewerk, lampen, schalen en vazen, servies en bestek van bekende ontwerpers en labels zoals Arnout Visser, Marcel Wanders, Frans Ottink, Rob Brandt, Droog Design en Stelton
.


Filmpje nog op oude lokatie
.

.
OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m zaterdag
12.00 - 17.00 uur
25/12 gesloten
31/12 open tot 16.00 uur
.
.
Kunsthuis Waterland
Peperstraat 36
1441 BJ Purmerend

.
tel 0299 422605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
kunsthuiswaterland.nl
 

NAAR BOVEN