Choorstraat 8
 5211 KZ ‘s-Hertogenbosch

.
Schilderijen, tekeningen en voorwerpen van acht schilders in drie generaties van de familie Slager uit Den Bosch in de periode 1861-1994
De schilders van deze familie hebben een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de Brabantse schilderkunst, in het bijzonder tijdens de eerste helft van de twintigste eeuw.
.

.
Dankzij de enorme inzet van Hein Bergé en Suze Bergé-Slager is een groot deel van hun werk permanent bijeengebracht in ‘Museum Slager’. De omvangrijke collectie wordt beheerd door de Stichting P.M. Slager die zich sedert 1968 heeft ingezet voor het verzamelen van schilderijen, aquarellen, pastels en tekeningen.
.

.


.
 .
NAAR BOVEN

.

.
LOCATIEVERHUUR
Op slechts enkele passen lopen van de prachtige Sint-Janskathedraal kunt u voor eigen bijeenkomsten gebruik maken van enkele tentoonstellingsruimten van Museum Slager. De monumentale architectuur en de sfeer zijn uniek en de combinatie van kunst en cultuur geeft uw vergadering, receptie of relatieontvangst een extra dimensie.
Onze bijzondere locatie is geschikt voor gezelschappen tot 60 personen.
Meer info via tel 073-6133216
,

Openingstijden
dinsdag t/m zondag van 13.30 - 17.00 uur. Gesloten op maandag en de 1e van dubbele feestdagen, 1e & 2e kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag, carnaval en met koningsdag (27 april).
.
Museum Slager
Choorstraat 8
 5211 KZ ‘s-Hertogenbosch

.
Telefoon: 073-6133216
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.museumslager.com
 
NAAR BOVEN