Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid

.
Met onder meer Jumpen op het waanzinnige trampolinepark, Lasergamen in het Havengebied van New York, Indoor Golf op de top 42 banen van de wereld en zingen in de hypermoderne Karaoke Party Room, heeft het Fun Center een goede diversiteit van activiteiten voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen.
Ook voor een gezellige borrel met een bitterballetje ben je bij Fun Center Amstelveen aan het juiste adres. Naast het trampolinepark, de 4 full swing golf simulators zijn er twee professionele Wilhelmina Poolbiljards aanwezig bij Jumpers.
.

.
Feestkamer
Fun Center Amstelveen heeft een ruimte die speciaal is ingericht voor verjaardagspartijtjes en kinderfeestjes. Hier heb je dan als het ware je privé feesttafel die in combinatie met de arrangementen te boeken zijn.
.

Arcade Race Machine
Keihard racen in onze arcade race machine, spannend voor jong en oud! Top race games voor iedereen die altijd al de nieuwe Max Verstappen wilde zijn. Daag nu je vrienden uit voor een spannend ritje tegen elkaar.
Air Hockey tafel
Even lekker tussendoor knallen en scoren met een super snelle puck. Veeg al je vrienden van tafel op onze spannende Air Hockey tafel
.


.


 .

.
 reguliere openingstijden
Zondag t/m Donderdag: 11:00 – 18:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 11:00 – 21:00 uur*)
.
Tijdens vakanties:
Zondag t/m Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 10:00 – 21:00 uur
.
*) open tot 23.00 uur bij reserveringen van groepen met minimaal 10 personen
*) Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!
.
Fun center Amstelveen
Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid

.
tel: 020-4411400
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://funcenteramstelveen.nl/
 
NAAR BOVEN