Pandelaar 106
5421 NJ Gemert
The Netherlands

.
Het Boerenbondsmuseum toont het leven in een peeldorp anno 1900. In en rond de geboorteboerderij van Pater van den Elsen in Gemert. In authentieke gebouwen, getrouwe replica’s en met voorwerpen, gereedschappen, machines en verhalen uit lang vervlogen tijden.
.

.
Het museum ligt aan de noordzijde van Gemert en gelegen aan het mooie buitengebied van deze gemeente. Een gemeente met een boeiende geschiedenis, wat onder meer tot uiting komt in het centrum van Gemert met haar prachtige gebouwen. In het museum, maar ook op de omliggende tuinen, velden en akkers komt u tot rust en blijft u zich verbazen. U waant zich echt terug in de tijd.
.

Ook voor uw koffietafel, bedrijfsuitstapje of familiedag.
Het Boerenbondsmuseum biedt ook allerlei mogelijkheden voor een originele familiedag of bedrijfsuitstapje. Ook is het een geschikte locatie voor een kleinschalig seminar, workshops of vergadersessie in een andere omgeving.
.


.
 


.
 .
NAAR BOVEN

.
.

.
Gedurende het zomerseizoen is het Boerenbondsmuseum
geopend op dinsdag tot en met zondag (13.00 tot 17.00 uur).
Gedurende het winterseizoen (t/m half maart en vanaf half november) is het museum uitsluitend geopend op zondag (van 13.00 tot 17.00 uur).
.
Mede vanwege de aanwezigheid van levende have in het Boerenbondsmuseum zijn honden niet toegestaan in het museum.
Voor € 1,00 wordt op uw hond gepast. Uitzondering hierop vormen assistentie- en geleide honden. Zij zijn welkom in ons museum.
.
Boerenbondsmuseum
Pandelaar 106
5421 NJ Gemert
The Netherlands

.
tel 0492 36 64 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.boerenbondsmuseum.nl/
 

NAAR BOVEN