Bezoekadres: 
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen

.
Op 30 maart 2017 is de FC Groningen Experience geopend, een interactief museum waar de clubhistorie weer tot leven komt. In samenwerking met het Supporterscollectief is de Experience gerealiseerd. Door wisselende collecties en gadgets zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!
.

.
Herleef de sfeer uit het oude Oosterpark, aanschouw de Europese avonturen bewonder de KNVB beker of de Gouden Schoen die Henny Meijer als enige speler van FC Groningen wist te winnen. Onze historie is mooi en daar mogen we trots op zijn.
.

.
FC GRONINGEN EXPERIENCE EN ESCAPE HUNT:
BELEEF HET BEIDEN ALS COMPLEET BEDRIJFS- OF TEAMUITJE.
Speel de kamers “Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum bij Escape Hunt en geniet daarna van een rondleiding door het FC Groningen stadion met een bezoek aan de FC Groningen Experience. Genoeg om over na te praten onder het genot van een drankje. Dit alles voor slechts € 29,50 per persoon!
Het programma kan in overleg uitgebreid worden i.s.m. FC Groningen horeca.
.


.


.
 .
NAAR BOVEN

.

.
De FC Groningen Experience is per direct elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend voor publiek en is toegankelijk via de hoofdingang van FC Groningen in het Noordlease Stadion.

Bij het verlaten van de FC Groningen Experience wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd, die besteed zal worden aan de verdere aankleding en inrichting van het museum.

FC Groningen Experience
Bezoekadres: 
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen

.
Tel:  050 - 5 87 87 87
https://www.fcgroningen.nl
.
Correspondentie-adres
Postbus 1399
9701 BJ Groningen
PO Box
 

NAAR BOVEN