Zeestraat 65
2518 AA  Den Haag

.
Wie Museum Panorama Mesdag binnengaat, stapt midden in het grootste schilderij van Nederland, kijkt 360º in het rond en beleeft de sfeer van het oude vissersdorp en de opkomende badplaats.
Hendrik Willem Mesdag werkte samen met vier kunstenaars om het Panorama van Scheveningen in vier maanden tijd te schilderen: Sientje Mesdag-van Houten, Bernard Blommers, George Breitner en Théophile de Bock.
.

Een stijlvolle borrel of sfeervol diner op de Belvedère is een fantastische ervaring. De museumzalen, de ruime Haagse Schoolzaal en de lichte Vide staan ter beschikking als sfeervolle locaties voor ontvangsten of zakelijke bijeenkomsten.
museum/verhuur-en-ontvangsten/
 
Collectie
De collectie van Museum Panorama Mesdag biedt het meest gevarieerde én complete overzicht van Hendrik Willems en Sientjes oeuvre ter wereld.
Sientje Mesdag- van Houten (1834-1909) schilderde landschappen; bloemen- en vruchtenstillevens in een impressionistische stijl en ontwikkelde zich tot één van de belangrijkste vrouwelijke schilders van de Haagse School.
.

.
Café 1881
Het museum café is vernieuwd. Met de nieuwe naam, nieuwe kaart en nieuwe look heeft het café zich laten inspireren door het gedachtegoed van het echtpaar Mesdag: hun liefde voor de zee en de natuur is terug te proeven in het aanbod.
Je kunt er zonder ticket naar naartoe.
welkom-in-cafe-1881/
Openingstijden Panorama Café 1881
dinsdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur;
.

 
 
NAAR BOVEN

 INSTAGRAM


Openingstijden Panorama Café 1881
dinsdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur;
.
Openingstijden Museum
dinsdag t/m zondag, van 10.00-17.00 uur
Maandag gesloten
Toegang voor rolstoelgebruikers
alleen mogelijk op afspraak.
.
Museum Panorama Mesdag
Zeestraat 65
2518 AA  Den Haag

.
tel: 070-3106665
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://panorama-mesdag.nl
 
NAAR BOVEN