Duinrell 1
2242 JP WASSENAAR

.
Duinrell, een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie
Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Zomer, herfst, winter en lente. Op Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten. Het attractiepark is dagelijks geopend.
.

. Het Tikibad is daarnaast ook het hele jaar door geopend. Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein!
.

.  Blijf overnachten op het vakantiepark in een comfortabele Duingalow, op de gezellige familiecamping of in de groepsaccommodatie het Duinhostel. Ook kunt u komen glamperen op Duinrell in een lodgetent. Vermaak in de 'achtertuin' en eindeloos genieten in een prachtige omgeving met bossen, duinen, het strand en de zee. Dat is Duinrell!
.


.


.Op Duinrell komt binnenkort een nieuwe attractie!

.  Om de tien dagen komt er een nieuw filmpje, waarin presentator Ed je meeneemt achter de schermen van Duinrell en Frank Versteegh, dé aerobatics piloot van Nederland, jou meeneemt in de wereld van aerobatics.
.
. Duinrell openingstijden
1 apr. t/m 5 nov. 10.00 tot 17.00 uur
4 juli t/m 30 aug. 10.00 tot 18.00 uur
 Kinderen t/m 2 jaar gratis
.

Duinrell, daar kikker je van op!

Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP WASSENAAR

.
Reserveringen
Duingalows, camping, Duinhostel
Tel: (070) 5155 255
Algemene info
attractiepark/Tikibad
Tel:  (070) 5155 255
http://www.duinrell.nl/
.

NAAR BOVEN