Voorstraat 20
8261 HS Kampen

.
Museum Huys der Kunsten heeft twee locaties, de hoofdvestiging is Huys der Kunsten, een rijksmonument met de oudste muren van historisch Kampen. De eerste stenen van dit ‘Huys’ zijn gelegd in de dertiende eeuw. Daarmee is Voorstraat 20 het oudst bewaarde pand van Kampen.
.
Het museum heeft als focus Actuele Kunst.
Op de begane grond is een expositieruimte ingericht. Elk jaar organiseert de stichting zes exposities die elke zaterdagmiddag te bezichtigen zijn.
.

.
Van illustrators en schrijvers tot schilders en keramisten; ‘t Huys der Kunsten is dé plek om creatieve professionals te ontmoeten en elkaars werk te ontdekken en tentoon te stellen.
.
Jouw trots delen we met veel plezier. We bieden je de mogelijkheid om je werk tentoon te stellen in de centrale expositieruimte. Deze ruimte is toegankelijk voor vakgenoten, maar ook voor voorbijgangers. Want ieder werk verdient het om gezien te worden. De deur staat altijd open!
.

.
Lijkt het je wat om te wonen in het historische Huys der Kunsten? We beschikken over twee studio’s. Met een woonkamer, slaaphoek, eigen keuken en een badkamer heb je alles binnen handbereik. Bovendien worden de studio’s gesierd door een bijzonder balkenplafond en authentieke details, wat ze tot een unieke plek maakt. Welkom thuis!
.


 .


.
Openingstijden:
Iedere vrijdag- en zaterdagmiddag van 13:00 - 17:00 uur geopend
.
’t Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen

.
tel 06 1919 5166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.huysderkunsten.nl/
 
NAAR BOVEN