Vondelpark 3
1071AA Amsterdam

.
Het Documentaire Paviljoen in het Vondelpark in Amsterdam is een nieuwe ontmoetingsplek voor publiek, film- en nieuwe mediaprofessionals, talenten en scholieren waar documentairekunst centraal staat: van creatieve films op het grote doek tot immersieve werken en installaties, van workshops en debatten tot netwerkmogelijkheden en schoolvoorstellingen.
.

Dit documentairehart met verschillende functies en ruimtes is dagelijks voor iedereen toegankelijk.
Hier kunnen alle activiteiten van IDFA samenkomen met nieuwe programma’s en initiatieven om zo uit te groeien tot een culturele huiskamer midden in de stad met een nationale én internationale uitstraling.
.

Het belooft een tamelijk uniek centrum te worden, waar veel meer gebeurt dan alleen filmvertoningen. Een ‘huis voor de documentaire’ is deze nieuwe ontmoetingsplek al genoemd.
Denk aan VR, interactieve programma’s en vergelijkbare ervaringen voor nieuw en jong publiek, professionals en studenten. Het hele jaar door nu.
.
Op zoek naar een restaurant voor ontbijt, lunch, borrel of diner in het Centrum van Amsterdam? Kies voor PARKzuid, ons restaurant in het Vondelpark.
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT
7 dagen per week open
Ma t/m zondag 10:00 – 18:00
https://park-zuid.nl/
.


 
NAAR BOVEN

volg ons op
INSTAGRAM
.
.

.
Openingstijden:
7 dagen per week
ma t/m zondag 09:00–17:00
.
Vondelpark 3
1071 AA Amsterdam


Tel +31 (0)20 6273329
Ma t/m vr 09:00 - 17:00

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.idfa.nl/vondelpark/
 

NAAR BOVEN