ARNHEMSESTRAAT 47
6971 AP  Brummen
Nederland

.
Als familiebedrijf hecht Gallery Aaldering sterk aan het - eigen - verleden en tradities, maar kijkt ook ver vooruit naar de toekomst. De basis blijft de passie voor klassieke auto’s. Zo neemt de familie Aaldering regelmatig deel aan ’s werelds meest indrukwekkende klassiekerrally, de Mille Miglia. Liefde voor klassieke auto’s.
.
Uiteraard zijn wij het met u eens dat een bezoek zeer de moeite waard is en dat onze collectie niet zou misstaan in een museum, echter dat zijn wij niet.
Het ontbreekt ons hiervoor ook aan de faciliteiten (wij hebben beperkte sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid).
.
.
Bij een museum geldt een entreeprijs en die heffen wij niet, wij proberen zolang als het kan vrij toegankelijk te blijven. Dit kan echter alleen als wij een aantal spelregels hanteren.
Lees hier meer over op onze website...
.
Op onze website vindt u ook alle auto's in de uitgebreide collectie. Daarnaast bieden wij een overzicht van al onze diensten, een kijkje in onze historie en een overzicht van het laatste nieuws van en over Gallery Aaldering.
.


 


 .
NAAR BOVEN

.

.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur
 zaterdag van 9.00 – 16.00 uur
iedere 1ste zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur
 5 mei: geopend van 8.30 tot 17.30 uur
.
BIJ GALLERY AALDERING KUNT U OOK HEERLIJK LUNCHEN. U BENT OP DE EERSTE VERDIEPING VAN HARTE WELKOM IN ONS GALLERY GRAND CAFÉ.
Gallery Grand Café wordt gerund door een ervaren horecateam, u kunt hier ook terecht voor zakelijke groepsbezoeken en -meetings.
.
Gallery Aaldering
ARNHEMSESTRAAT 47
6971 AP  Brummen
Nederland

.
Telefoon: 0031 575 564055
Fax: 0031 575 564767
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gallery-aaldering.com/nl/
 

NAAR BOVEN